Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Έτσι ενεργοποιείται το Άρθρο 120 του Συντάγματος.


Σήμερα την 9-Φεβ-2012 εμφανιστήκαμε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι κάτωθι υπογεγραμμένοι Θεοδωρίδης Παναγιώτης (ιδρυτής του κινήματος Αντίσταση Τώρα) και τα μέλη Σαρρής Γιώργος και Αρβανιτίδης Μιχαήλ  προσκομίζοντας στοιχεία χαρίσματος κρατικής περιουσίας αξίας 160 ΔΙΣ Ευρώ στους Τραπεζίτες όπως και επίσημα κρατικά έγγραφα (ΦΕΚ και εκδόσεις εντόκων γραμματίων) που επιβεβαιώνουν την  παραποίηση στοιχείων από τον ΓΑΠ στην υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ.


Απαιτήσαμε να σταματήσει η συνεδρίαση του συμβουλίου Αρεοπαγιτών, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή θα αποφάσιζαν για την πιθανή αποπομπή των Οικονομικών Εισαγγελέων Πεπόνη - Μουζακίτη κατόπιν αιτήματος του Υπουργού δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου ώστε να ληφθούν υπόψη τα ανωτέρω στοιχεία.






Για όποιον ενδιαφέρεται για τα ανωτέρω στοιχεία παραθέτουμε τα κάτωθι link
http://theogreece.blogspot.com/2012/01/blog-post_14.html
http://olympia.gr/2012/01/02/karamanlis-i-banks/








ΤΕΤΆΡΤΗ, 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2012


ΑΝΤΙ ΠΕΠΟΝΗ .......ΑΓΓΟΥΡΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ !!!!!

ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ 
ΚΑΤΑΘΕΣΗ  ΓΙΑ ΝΕΑ  ΡΕΜΟΥΛΑ  160 ΔΙΣ 
ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ  ΤΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ !!!!

ΓΙΑ  ΑΠΟΠΟΜΠΗ ..... ΠΕΠΟΝΗ  ΘΑ  ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ  ΑΥΡΙΟ
                                          ΑΛΛΑ 
ΑΓΓΟΥΡΙ   ΚΑΛΥΒΙΩΤΙΚΟ   ΘΑ  ΒΡΟΥΝ !!!   ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ  !!!

ΜΕΤΑ 

 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ 
ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!

ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ .........................................
ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ !
ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ...............................................................


Έχει αποσταλεί στους παρακάτω παραλήπτες την 09-02-2012 και αναμένουμε την αντίδρασή τους: a.spinos@kontrachannel.gr;  deltio11@gmail.com; fimotro@gmail.com;   info@kontrachannel.gr;  info@newsit.gr;  info@realnews.gr;  info@zougla.gr;  newsline@alter.gr;         info@blueskytv.gr;  olympianspirit@gmail.com;   aristos_arestos@yahoo.gr;     



1 σχόλια:

  1. Λύση σωτηρίας τους ...

    Η Ελλάδα σήμερα διατηρεί ένα χαμηλό έστω επίπεδο εθνικής κυριαρχίας, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και “αισθητό”, όχι δηλαδή πραγματικό, λόγω των δανειακών συμβάσεων που υπέγραψαν οι νάνοι πολιτικοί της, με τις οποίες η εθνική κυριαρχία έχει πλήρως παραχωρηθεί.
    Βέβαια η δουλεία αυτή ισχύει όσο κυβερνούν οι ίδιοι πολιτικοί νάνοι, διότι οι συμβάσεις αυτές βρύθουν παρανομιών και κατά το Ελληνικό και κατά το Διεθνές Δίκαιο.
    Με την βοήθεια και των αλλοτριωμένων ΜΜΕ αφήνουν έτσι τους πολιίτες να “αισθάνονται” ότι υπάρχει ακόμη μια έστω περιορισμένη Εθνική Κυριαρχία, ενώ η Δικαιοσύνη λειτουργεί έστω εν μέρει και αυτή με τις κεφαλές της διορισμένους απογόνους των αρχιδωσιλόγων τηε Γερμανικής κατοχής της δεκαετίας του 40.
    Έχομε λοιπόν μετά την ολέθρια εκλογή της 17 Ιουνίου, για την γνησιότητα της οποίας προσωπικά αμφιβάλλω, μια στυγνή μνημονιακή κυβέρνηση με οικονομικά στελέχη του “κύκλου Σημίτη”, η οποία οδηγεί την χώρα σε σίγουρη χρεοκοπία και έξοδο από το Ευρό, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα. Της επιφυλάσσουν ακόμη πιο καταστροφική έξοδο σε νόμισμα “ευρωδραχμής” ελεγχόμενο πάντα από τα Γερμανικά αφεντικά τους και σε καθεστώς πλήρους απώλειας της Εθνικής Κυριαρχίας, ακόμη και αυτή της “αισθητής”.
    Την επερχόμενη καταστροφή της Ελλάδας την γνωρίζουν πολύ καλά οι σημερινοί πολτικοί νάνοι και αν αναρωτιέστε αν αυτό τους τρομάζει, θα σας απαντούσα πως όχι, το αντίθετο μάλιστα: είναι η λύση σωτηρίας τους !
    Σε μια χώρα πλήρως απαλλοτριωμένη όπως θα καταντήσουν την Ελλάδα, ποια Δικαιοσύνη θα τους αποδόσει ευθύνες ? Το πόσο διευκολύνουν την Δικαιοσύνη σήμερα φαίνεται και από το γραφειάκι και τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν στους οικονομικούς εισαγγελείς που ερευνούν τις δημόσιες υποθέσεις οικονομικών εγκλημάτων. Μάλιστα προσπάθησαν και να τους απολύσουν !
    Ποια θα ήταν λοιπόν η ετυμηγορία σας για όλους αυτούς τους πολιτικούς νάνους ?
    Η δικιά μου πάντως θα ήταν ο δι' απαγχονισμού θάνατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή