Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ .....ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ !!!


ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΗ - ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΛΠ. 

Γνωρίζετε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές άνω των 1500 ευρώ σε μετρητά ; Ότι για κάθε ποσόν μεγαλύτερο από τα 1500 ευρώ πρέπει να κάνουμε την συναλλαγή μέσω τράπεζας .
Μας επιβάλουν τις κάρτες του πολίτη, της εφορίας και όλες τις άλλες με σκοπό στο τέλος να μείνει μόνο μια κάρτα,με την οποία θα κάνουμε όλες τις συναλλαγές μας .
Από ψώνια στις αγορές, στα Σούπερ Μάρκετ, στις συναλλαγές με τις εφορίες, στις διελεύσεις από τα διόδια, στα περίπτερα, στα λεωφορεία, στα φαρμακεία, στις ταβέρνες, στα βενζινάδικα, στα συνεργεία, στις λαϊκές, στα νοσοκομεία κλπ.
Γενικά δεν θα μπορούμε να κινηθούμε χωρίς την κάρτα .
Μέσα στην κάρτα αυτή θα υπάρχουν όλα τα περιουσιακά μας στοιχεία, τα ακίνητα, το ιατρικό ιστορικό μας και οι καταθέσεις μας, γιατί πάμε προς κατάργηση των μετρητών με την δικαιολογία της φοροδιαφυγής και της ευκολίας στις συναλλαγές .
Η κάρτα αυτή με το τσιπάκι που έχει ενσωματωμένο διαθέτει και GPS , δηλαδή εντοπιστή θέσης και έτσι ανά πάσα στιγμή, από την κεντρική εξουσία θα έχουν την δυνατότητα να ξέρουν που βρίσκεσαι , με ποιους είσαι μαζί , ποια διαδρομή ακολουθείς, τι αγοράζεις αναλυτικά και γενικά ότι κάνεις θα το γνωρίζει η κεντρική εξουσία και αυτοί που θα χειρίζονται τα στοιχεία .
Επειδή ότι έχει σχέση με τα ηλεκτρονικά και τους υπολογιστές δεν υπάρχει όριο στο τι μπορούν να κάνουν αλλά και στο ότι δεν μπορούν να έχουν 100 % ασφάλεια από την υποκλοπή των στοιχείων που περιέχουν, είναι αυτονόητο ότι εύκολα η δύσκολα, ο κάθε ένας που έχει πρόσβαση, θα γνωρίζει τα πάντα για σένα .
Η κάρτα θα αντικαταστήσει και την αστυνομική ταυτότητα .
Η ατομικότητα σου , η ελευθερία σου , η ζωή σου θα είναι σε πλήρη έλεγχο .
Θα είσαι σε μια φυλακή όπως τα ζώα που έχουμε σε έναν περιφραγμένο χώρο και δεν μπορούν να κινηθούν.
Η δυνατότητα δε της εξουσίας να επεμβαίνει και να αλλάζει κάθε τι, που είναι καταχωρημένο στην κάρτα , από την μια στιγμή στην άλλη θα μπορεί να σου αφαιρέσει τα μετρητά η να περάσει ότι είσαι καταζητούμενος και σε οποιονδήποτε έλεγχο της αστυνομίας να σε συλλαμβάνουν. Και αυτό εύκολα μπορεί να γίνει αφού θα ξέρουν την θέση σου ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι .
Δηλαδή αν έχεις αντίθετη άποψη σε ότι θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση, το αποτέλεσμα θα είναι η εύκολη εξόντωση σου .
Και το σπουδαιότερο με τα πλήρη ιατρικά στοιχεία που θα υπάρχουν μέσα στην κάρτα σε συνδυασμό με το ότι ψήφισαν τον νόμο για τις μεταμοσχεύσεις που σε κάνει υποχρεωτικά δωρητή οργάνων σώματος, καταλαβαίνεις ότι πλέον είσαι στόχος σαν αναλώσιμο προϊόν για αυτούς που έχουν οικονομική επιφάνεια και χρειάζονται μοσχεύματα .
Η θα μπαίνεις για μια επέμβαση και δεν ξέρεις αν θα ξυπνήσεις μετά την εγχείρηση από λάθος ιατρικό η επιπλοκή στην διάρκεια της επέμβασης .
Ήδη από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα δυο περιπτώσεις έχουν βγει στην δημοσιότητα για << κλινικά >> νεκρούς που οι γιατροί ενώ πρότειναν αποσύνδεση και μεταμόσχευση οργάνων, η καθυστέρηση λήψης απόφασης είχε σαν αποτέλεσμα να ξυπνήσει ο κλινικά νεκρός .
Φυσικά η κάρτα αυτή δεν είναι ο τελικός σκοπός της εξουσίας, επειδή ακόμα και έτσι 100% έλεγχο δεν θα μπορούν να έχουν κάθε στιγμή, επειδή θα μπορείς να την αφήσεις σπίτι και να μην την χρησιμοποιείς μόνο εσύ αλλά και άλλοι μαζί .
ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ είναι το ΤΣΙΠΑΚΙ που θέλουν να μας φυτεύσουν στο χέρι η στο μέτωπο. Ναι αυτό που τώρα βάζουμε στα κατοικίδια ζώα για να μην ....χάνονται.
Που κάνει τα ίδια αλλά και περισσότερα, επειδή δεν θα μπορείς να το αποχωριστείς.
Κάθε προσπάθεια αφαίρεσης του με επέμβαση, θα έχει αποτέλεσμα τον θάνατο σου, γιατί θα αφήνει δηλητήριο . 17
ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ???

ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου