Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ...... ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ !

29  ΜΑΙΟΥ  1453 .......ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ


29  ΜΑΙΟΥ  2012 .......ΟΙ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 



Το ΠΑΣΟΚ αποτελείται από υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων όπου στα ηγετικά στελέχη του, δεν βρίσκεις ΕΛΛΗΝΑ αλλά Ελληνοεβραίους Σιωνιστές όπου μέχρι και τα επίθετα τους άλλαξαν για να σε παραπλανήσουν, όπως ο νέος αρχηγός του, που το όνομα του από Τούρκογλου το έκανε Βενιζέλος. Ναι το ΠΑΣΟΚ που  << πολεμούσε >>  την κακιά δεξιά Νέα Δημοκρατία, αλλά περνούσε με νόμους το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας και την εξόντωση σου, την ίδια στιγμή που σου έλεγε λόγια αγάπης .
Η Νέα Δημοκρατία που φορούσε την μάσκα του ΖΟΡΡΟ και με εντυπωσιακή κωλοτούμπα αποκάλυψε πως θα σε εκτελέσει, όταν είδε ότι το συνεταιράκι της ΠΑΣΟΚ , δεν μπορούσε να κρατήσει άλλο τους παραπλανημένους οπαδούς του, για να περάσει τα μέτρα εξόντωσης .
Ναι με τον Σαμαρά που έχει 800.000 σε τράπεζα στο Βέλγιο ! 
Εσύ πόσα έχεις εκεί ?
Ναι η ΝΔ που μαζεύει όλα τα λαμόγια και τους εφιάλτες των προηγούμενων δεκαετιών, όπως την Ντόρα την κόρη του εφιάλτη , ναι αυτού που επίτηδες τον ξεχνάει κάθε μέρα ο χάρος για να μην του χαλάσει την κόλαση. 
 Ναι αυτήν που είπε πριν της εκλογές ότι αν δεν μπει στην βουλή θα αποχωρίσει από την πολιτική !
Ναι αυτή που έβγαλε 1.000.000 στο Λονδίνο στα φανερά. Πόσα έβγαλε στα κρυφά ? Αυτήν που είπε ότι θα ρισκάρει με την Τουρκία, μειώνοντας τις αμυντικές δαπάνες όπως λέει και ο Τσίπρας .
                    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΣΥΜΟΡΙΑ !!!

ΚΑΙ .........Ναι έχουν υπογράψει με το ΠΑΣΟΚ τα κάτωθι μέτρα για το καλό μας φυσικά !!! Έρχονται τον Ιούνιο !!!
    Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα 12
    Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200 !
    Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων
    Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας .
    Μείωση προσαυξήσεων στο 25% για απασχόληση σε Κυριακές - αργίες.
    Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων-δικαιωμάτων
    Άμεση απόλυση 50.000 δημοσίων υπαλλήλων το 2012.
    400.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας .
    Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα και ιδιωτικό τομέα.
    Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    Κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα από απόλυση .
    Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%.
    Κατάργηση μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά και υπαγωγή αγροτών σε ΦΠΑ.
    Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα.
    Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
    Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας.
    Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου.
    Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο.
    Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης
    Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας για χρέη .
    Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.
    Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ενα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)
    Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου
    Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές:
    Φόρος εισοδήματος, Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης Τέλος επιτηδεύματος, ΕΤΑΚ 2009, Έκτακτη εισφορά ακινήτων ΦΑΠ 2010, ΦΑΠ 2011, Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012.
    Ιδιώτες φοροεισπράκτορες !
    Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην… Τουρκία!
    Το λιμάνι Μυτιλήνης είδη σε τουρκική εταιρεία . Υπογράφουν και του Ρεθύμνου.

ΣΥΡΙΖΑ -Τσίπρας ! Έχει ενημερωθεί για τα (163 + 40 + 80) δις χάρισμα στους τραπεζίτες, το αποκρύπτει σαν γνήσιος μέτοχος στην αρπαγή της κρατικής περιουσίας που σου ανήκει ΕΛΛΗΝΑ.
Με βουλευτή τον Τατσόπουλο που αποκαλεί <αδελφή> τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ,
με βουλευτή τον Βούτση που ο γιος του λήστεψε τράπεζα και αυτός μαζί με την γυναίκα του κατέθεσαν ότι με τα λεφτά θα τύπωνε φυλλάδια και για άλλες εκδηλώσεις και δεν ήταν ληστεία αλλά ...απαλλοτρίωση! ( αυτά μαθαίνετε στα παιδιά σας ??? ).
Με βουλευτή τον Κουράκη που ο γιος του συνελήφθη με μολότοφ !
Με βουλευτή τη Ρένα Δούρου που είπε όχι ΑΟΖ , αλλά συνεργασία με τους Τούρκους στο θέμα της υφαλοκρηπίδας, δηλαδή μοίρασμα Αιγαίου και με θέσεις :
    1) η Πόλη λέγεται ......Ιστανμπούλ και όχι Κωνσταντινούπολη, 13
    2) τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία, να δημιουργηθεί Σλαβομακεδονικό κόμμα Μακεδονικής μειονότητας, να αναγνωριστεί η τουρκική ένωση Ξάνθης και να δημιουργηθεί τουρκικό κόμμα DEB στην Ξάνθη.
    3) ναι στην ανέγερση τζαμιών , χορήγηση άσυλου , νομιμοποίηση και ομαδική Ελληνοποίηση όλων των λαθρομεταναστών που μπαίνουν στην Ελλάδα δίνοντας δικαίωμα ψήφου και εκλογής τους. Οι μετανάστες στην Βουλή και εμείς μειοψηφία !!
    4) κατάργηση του όρκου στην Βουλή , στα δικαστήρια και στις ένοπλες δυνάμεις, κατάργηση των θρησκευτικών , της προσευχής , των παρελάσεων ( εκτός των gay ) .
    5) μείωση των αμυντικών δαπανών , ρισκάροντας όπως λένε την επιθετικότητα της Τουρκίας η οποία εδώ και ένα μήνα κάνει συνέχεια αποβατικές ασκήσεις από τον Εβρο μέχρι την Κύπρο .
Με στελέχη τους Στρατούλη Δημήτριο – Αγγελόπουλο Βένιο – Μινιό Νίκο - Παπαδόπουλο Χριστόφορο και Λάμπρου Παναγιώτη που κατέθεσαν υπέρ των μελών της 17 Νοέμβρη θα αποτελειώσουν την Ελλάδα .

Κουβέλης – Κατσέλη κλπ ! Αυτοί που ήταν τα βασικά εργαλεία της στήριξης των αρπαχτών και των μνημονίων , αυτοί που έφεραν την σημερινή κατάσταση , έρχονται τώρα σαν τον ιππότη στο άσπρο άλογο να σε σώσουν από την κόλαση που σε έριξαν . Ναι ο Κουβέλης με την Ρεπούση και την Δραγώνα δίπλα του, αυτές που την σφαγή της Μικρασιατικής Καταστροφής την έγραψαν στα σχολικά βιβλία σαν συνωστισμό στην Σμύρνη . Ναι , ο Κουβέλης που δεν ψήφισε το 2ο μνημόνιο, αλλά όταν θα γίνει κυβέρνηση θα το τηρήσει και θα το εφαρμόσει όπως ο ίδιος δήλωσε .
Δημιουργία ξανά ! Ναι στο μνημόνιο, να δοθούν χωριά στους μετανάστες όπου θα δουλεύουν σε επιχειρήσεις με 100 ευρώ τον μήνα !!! Τότε όλες οι επιχειρήσεις θα πάρουν μετανάστες μετακομίζοντας εκεί την έδρα τους και εσύ φυσικά άνεργος !!
Τρεμόπουλος !! Μπροστά η ταμπέλα .Οικολόγοι - Πράσινοι για να σου δώσει να δαγκώσεις το τυράκι και να μην δεις την φάκα που προωθεί , διαδίδοντας ότι στην Θράκη ζουν Τούρκοι και είναι Τουρκική . Και οι Σκοπιανοί (που για αιώνες το όνομα τους ήταν ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ), είναι για αυτόν Μακεδόνες και πρέπει να πάρουν την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική . Διαμελισμό της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ προωθεί , με την αυτονόμηση της κάθε περιοχής με τον μανδύα της ελεύθερης οικονομικής ζώνης .
ΑΥΤΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΣΚΑΒΑΝ ΛΙΓΟ - ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΛΑΚΟ .

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ !
ΘΑ ψηφίσεις-ανέχεσαι έναν από αυτούς για να γίνεις ΣΥΝΕΡΓΟΣ και ΠΡΟΔΟΤΗΣ?
Η
ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ , όπως είπε η γενιά του 40 και είσαι ακόμα ελεύθερος ?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου