Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Γομάρια και Ελεεινοί....ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ !!!



Χτές είχαμε τον ...Κασιδιάρη και τη παρέα του, σήμερα έχουμε (πάλι) τον ...Αντωνάκη! Και τον Βύρωνα. Και την εκλεκτή τους παρέα. 
Ολα τα καλά παιδιά σε γαλάζιο φόντο.

Τις προάλλες, ήταν ο Βύρων Πολύδωρας, 
ο πρώην - προσέξτε,    πρώην!- πρόεδρος της Βουλής
ο οποίος μάλιστα υπήρξε ...πρόεδρος της μίας μέρας!

Ηταν τότε στις πρώτες εκλογές, τον Μάη, που η Βουλή δεν έβγαλε κυβερνήτη (και...σκάσαμε απ τη στενοχώρια μας) και επειδή έπρεπε να ξαναπάμε σε εκλογές, η Βουλή έκανε μία και μόνη συνεδρία, κατα την οποία ορκίστικαν οι εκλεγμένοι, ορίστηκε προεδρείο κλπ κλπ κατα τις επιταγές του Συντάγματος και μετά... διαλύθηκε η ομήγυρις, σχόλασε το πανηγύρι κι ο καθείς...πήρε τα αναμνηστικά του, έκανε τις δηλωσούλες του και ..πήγε σπίτι του. Ολοι; Οχι ασφαλώς! Γιατί κάποιοι...εφρόντισαν πρίν απ αυτούς, για ...άλλους! Και επι το ακριβέστερον, ο πολύς Βύρωνας Πολύδωρας, ο οποίος είχε την - πολύ μεγάλη τύχη - να εκλεγεί πρόεδρος της απερχόμενης Βουλής, γιατί αυτός ΔΕΝ πήγε σπίτι του, όπως οι άλλοι, αλλά...έπιασε στασίδι κανονικό στο "παλάτι", "νοίκιασε" μια γραφειάρα νά! (μετά συγχωρήσεως) - εφ΄ όσον το δικαιούται το παιδί - και δεν έφτανε μόνο αυτό, α, όχι, προσέλαβε και ...ιδιαιτέρα! Α, βέβαια, τι λέτε εκεί, κοτζαμάν ...πρώην προεδράρα, άνευ γραμματέως, τι λές εκεί! Θα μας πάρουν με τις πέτρες!

Ο "κύριος" αυτός λοιπόν, εν μέσω ...όχι εθνικής κρίσης, αλλά θυέλλης 12 μποφώρ, επιβαρύνει το δημόσιο ταμείο όχι μόνο με την απολύτως περιττή παρουσία του, αλλά προσθέτει και άλλον! Κι αυτός ο άλλος, δεν είναι άλλος απ την ιδια του τη κόρη!!!! Και αντί αυτό το παχύδερμο, αυτό το πολιτικό όρθιο γουρούνι, αντί να βάλει την ουρά κάτω απ τα σκέλια όταν τον ...έκραξε (λέμε και καμια μ@λ@κία να περνά η ώρα ε;) ο Αντωνάκης αλλά και σύσσωμος ο ελληνικός λαός, βγήκε χτές και είπε οτι: "Δεν αντιλαμβάνομαι τον θόρυβο που έγινε για το θέμα, το γραφείο το δικαιούμαι, όπως δικαιούμαι και τη γραμματειακή υποστήριξη! Και έπελεξα το καλύτερο, δηλαδή τον απόλυτα δικό μου συνεργάτη που είναι η κόρη μου, η οποία μιλάει τέσσερις γλώσσες, έχει πέντε πτυχία, εμπειρία κλπ κλπ!Σα να λέμε, δικό του είναι το μαγαζί, όποιον θέλει ...βάζει! Και μάλιστα, σε κατάσταση πλήρους μονιμότητας πρόσληψη! Που σημαίνει δηλαδή, οτι η...κοπελιά, θα ...πάρει σύνταξη απ τη Βουλή ως υπάλληλος του...μπαμπά της! Οσο για μισθό, αφήστε τα καλύτερα, γιατί θα σας σηκωθούν ακόμη περισσότερο οι ήδη σηκωμένες τρίχες σας.

Και δεν πρόλαβε να στεγνώσει το...σάλιο του Πολύδωρα απ τις ..βαρύγδουπες δηλώσεις, να σου ο Αντωνάκης, ο πρωθυπουργός ντε, αυτός που...κόπτεται για περικοπές, "να σώσουμε την οικονομία παιδιά" και άλλα τέτοια ηρωικά και μετά το αδερφάκι του και τα 12 εκ. που του έστειλε... διορίζει τον κουμπάρο του, Γιώργο Αντωνίου στη ...γενική διεύθυνση της ...ΕΡΑ! Δηλαδή, εαν είμαστε πολιτικοί και δή...πρωθυπουργοί ή βουλευτές ή αρχηγοί κόμματος, όποιος είναι γίος μας, κόρη μας, αδερφός μας ή ξάδερφος, κουμπάρος μας, μπατζανάκης μας, θείος μας ή ανηψιός μας, έχει κάνει τη...τύχη του! Έλυσε το πρόβλημά του δια βίου! Ποιό λόττο και ποιό "πάμε στοίχημα", αυτό είναι όλα τα λεφτά!
Είσαι στην Ελλάδα, συγγενής πολιτικού ή πρωθυπουργού; Ελυσες το πρόβλημά σου! Δεν είσαι; Καλύτερα να μεταναστεύσεις για να δείς Θεού πρόσωπο!

Αυτά λοιπόν συμβαίνουν την ώρα που η κρίση βρίσκεται στο ζενίθ της, την ωρα που ο κόσμος στενάζει και βαρυγγομά απο τα υπέρμετρα βάρη απο την πρωτόγνωρη σε παγκόσμιο επίπεδο σκληρότητα και φορολογική αναλγησία, την ώρα που οι άστεγοι πληθαίνουν και οι αυτοκτονίες πολιτών είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας. Σκέψου λοιπόν τι φαγοπότι γινόταν ΠΡΙΝ την κρίση. Τι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ακόμη και τι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να μάθουμε.

Ε, λοιπόν εγώ αγαπητοι "κύριοι" πρωην πρόεδροι και νύν πρωθυπουργοί σας πετάω τη γλώσσα έξω γιατί εγώ, όπως και πολλοί άλλοι συμπατριώτες μου, ζούμε σε μια καθ όλα ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ χώρα, την Αυστραλία, μια χώρα που δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το ...απέραντο μπορντέλλο που έχετε καταντήσει τη πατρίδα μου. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
Και γιατί δεν έχει σχέση το ...μπορντέλο με την Αυστραλία;
Διότι, βάσει του Συντάγματος και των πολιτειακών Νόμων περί Δημόσιας Διοίκησης, εαν ένα απο αυτά γινόταν και βεβαιωνόταν κιόλας δια στόματος ...κρινόμενων, κάποιοι θα βρίσκονταν την επόμενη μέρα στις Φυλακές του Near Chill, παρέα με όλα τα κατακάθια της κοινωνίας.
Σαν τη Βίκυ και τον Ακη ενα πράμα. 


Και για να τα πώ πιο αναλυτικά, όταν είσαι ΠΡΩΗΝ κυβερνητικός, είτε πρωθυπουργός είτε βουλευτής είτε οτιδήποτε, είσαι ΠΡΩΗΝ. Τελεία και παύλα. ΠΡΩΗΝ. Παίρνεις τα μπογαλάκια σου και πας σπίτι σου. ΕΝΤΕΛΩΣ. Που σημαίνει, οτι παίρνεις μια σύνταξη της τάξεως των 2.500 δολλαρίων ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, γιατι ΑΝ ΕΧΕΙΣ, ΞΕΧΝΑ ΤΟ, καθώς και το...όνομά σου που άφησες ως κυβερνών. Θέλετε να σας δείξω το σπίτι της κυρίας Γκίλλαρντ, της εν ενεργεία πρωθυπουργού της Αυστραλίας στη Μελβούρνη; Πολύ ευχαρίστως! 



To σπίτι της πρωθυπουργού Τζούλιας Γκίλλαρντ στη Μελβούρνη
To σπίτι της πρωθυπουργού Τζούλιας Γκίλλαρντ στη Μελβούρνη
Aυτό εδώ είναι στη φώτο αριστερά, το σπίτι της κυρίας Γκίλλαρντ! Σε μια απο τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Μελβούρνης, την Altona. 
Οπως λέμε...Ανω Λιόσια στην Αθήνα!
Εδώ στην ιστοσελίδα που σας παραθέτω, που είναι ιστοσελίδα απο real estate, μπορείτε να δείτε και τη σημερινή τιμή του αν πουληθεί! Εκεί θα πάει να μείνει η κυρία Γκίλλαρντ, όταν με το καλό τα "μαζέψει" απο το Goverment House της Καμπέρα. Χωρίς ούτε ΕΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ παραπάνω απο αυτά τα οποία ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ σαν σύνταξη "τιμής ένεκεν", χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ να τη φυλάει ή να της κουβαλάει τα ψώνια, χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟ που θα τον πληρώνει το Αυστραλέζικο Δημόσιο, ΤΙΠΟΤΕ!
ΝΟΤΗΙΝG, που λένε και οι Αγγλοσάξονες. 

Εαν τώρα, για να πάμε στο ..."δια ταύτα", κάποιος κυβερνητικός, βουλευτής, υπουργός ή δε ξέρω τι άλλο, διανοούνταν να ...προσλάβει κάποιον ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ή να είναι συγγενής με αυτόν μέχρι τρίτου βαθμού συγγενείας, εαν αυτό αποκαλυπτόταν τότε:
1) Θα επενέβαινε ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ο πολιτειακός Εισαγγελέας.2) Ο πολιτικός που θα έκανε την πράξη αυτή ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ! Και να δηλώσει ΕΝΩΠΙΟΝ των ΜΜΕ δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ!3) Θα σχηματιζόταν ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ εντός 50 ημερών απο τη στιγμή που έγινε γνωστή η παράβαση και εαν προέκυπταν κι άλλα επιβαρυντικά στοιχεία για τον πολιτικό του βίο, ο χρόνος σχηματισμού δικογραφίας θα παρατεινόταν κατά 3 μηνες.4) Ο πολιτικός θα ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΤΑΝ μαζί με τον ή την "ευνοούμενό/ή" του5) Η καταδίκη του στο δικαστήριο θα ήταν σίγουρη, με ποινή ΚΑΘΕΙΡΞΕΩΣ απο 5 μέχρι 10 ετών!!!!
Διότι, με βάση τη μεγάλη ΧΑΡΤΑ του συντάγματος της Αυστραλίας, οι πράξεις και οι παραλείψεις πολιτικών προσώπων, τιμωρούνται ΟΛΕΣ με την ποινή της ΚΑΘΕΙΡΞΕΩΣ. Κι ας είναι πλημμελήματα ή πταίσματα. Κι αυτό, διότι οι νομοθέτες ήθελαν να δώσουν έμφαση ΣΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και στο γεγονός πως οι πολιτικοί θα πρέπει να είναι ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ για να εμπνέουν το λαό.
Εσείς τι είστε;
Ασε καλύτερα να μη πώ τι είστε, σας το λέει έτσι κι αλλιώς καθημερινά ο ελληνικός λαός, οι συμπατριώτες μου.

Θέλετε κι άλλα; Να σας πω όσα θέλετε.

Λοιπόν, ο Δημόσιος Τομέας στην Αυστραλία, χωρίζεται σε 2 μέρη: Ο κυβερνητικός, ο οποίος είναι ένας ΑΚΡΩΣ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ τομέας, και ο ευρύτερος, ο οποίος περιλαμβάνει τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα νοσοκομεία.

Για να μπείς εκεί, είναι τόσο εύκολο, όσο και εξαιρετικά δύσκολο. Εύκολο διότι πρόσβαση έχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, μηδενός εξαιρουμένου, καμμιά απολύτως διάκριση ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Εξαιρετικά δύσκολο όμως, διότι μπαίνουν ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ και φεύγουν με το ...παραμικρό παράπτωμα! Α, μη φοβάστε, δεν υπάρχουν τετοια πράγματα όπως εξετάσεις, παραεξετάσεις, πράματα και θάματα. Τα πράματα είναι πολύ απλά. Κάνεις την αίτησή σου, επισυνάπτεις πτυχία, παραπτυχία, ό,τι έχεις τέλος πάντων και περνάς απο ...συνέντευξη που θα σου πάρει ο προιστάμενός σου. 1.000 άτομα έκαναν αίτηση; Θα επιλεγούν τα 50 απο τα χίλια, βάσει προσόντων που θα έχει το βιογραφικό τους κι απο κεί και μετά, ξεκινάνε οι συνεντεύξεις. Εκεί, ο προιστάμενος θα κρίνει τον υποψήφιο με βάση:
1) Τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο
2) ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ που θα επιδείξει
3) Τον χαρακτήρα του!
Εαν σε αυτά τα τρία συγκεντρώσει μια βαθμολογία τέτοια που να δικαιολογεί την πρόσληψή του, το άτομο αυτό ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ. Μα θα μου πείτε, εάν ο προϊστάμενος είναι...το γνωστό μας μέσον, αν σε ξέρει, αν είσαι ωραία γκόμενα και του γυάλισες, εάν εάν εάν, και σε προσλάβει με ΠΛΗΜΜΕΛΗ κριτήρια επιλογής, τι θα γίνει; Θα τον πάρει χαμπάρι κανείς; Αμ θα τον πάρει! 

Διότι, αυτός ο προιστάμενος μέχρι που εσύ να προσαρμοστείς στην εργασία σου και να αρχίσεις να αποδίδεις τα προσδοκώμενα, θα έχει χάσει 20 κιλά από το άγχος και το στρές και θα βλέπει καθημερινά ΕΦΙΑΛΤΕΣ στον ύπνο του! Γιατί; Μα φυσικά για τον λόγο οτι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι εκάστοτε επιθεωρητές που αξιολογούν το προσωπικό θα διαπιστώσουν το ΕΛΛΕΙΠΕΣ ή την ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ του προσώπου που προσελήφθη με ΠΛΗΜΜΕΛΗ κριτήρια. Και θα πάνε ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ στον προιστάμενο που έκανε την πρόσληψη. Και θα τον ρωτήσουν απλά και ευγενικά το "γιατί". Και εαν οι εξηγήσεις που θα πάρουν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ, το άτομο αυτό θα ΑΠΟΛΥΘΕΙ. Με συνοπτικότατες διαδικασίες. Και όχι μόνο αυτό. Εχει και συνέχεια. Το άτομο αυτό, ο πρώην προϊστάμενος δηλαδή, ο επίορκος, θα χρειαστεί να βρει αλλού δουλειά. Αμ δε που θα βρεί! Διότι ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ Η ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ που θα πάρει από τους επιθεωρητές, που θα λέει με πολύ απλά και ευγενικά λογάκια, οτι υπήρξε ΕΠΙΟΡΚΟΣ. Και δεν θα τον προσλαμβάνει ΟΥΔΕΙΣ.

Eν ολίγοις, το άτομο αυτό ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. Αξίζει τον κόπο λοιπόν να διακινδυνέυσει να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά; Οι Αγγλοσάξονες θα απαντήσουν με ένα I don't think so!

Έτσι λειτουργεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε ένα πραγματικα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, αγαπητά...ελληνόφωνα "γομάρια". "Αγαπητοι" σκερβελέδες και ελεεινοί τεμπελοκαρεκλοκένταυροι και δήμιοι του λαού. Έτσι θωρακίζεται μια ευνομούμενη κοινωνία, έτσι προχωράει μπροστά μια κοινωνία. Οταν βασίζεται στην ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.

Τ΄ακούς εθνοσωτήρα Αντωνάκη, εγγονέ της μεγάλης Πηνελόπης Δέλτα; Τ΄ ακούς γομάρι που ακούς στο όνομα Βύρων Πολύδωρας; Τ΄ ακούτε όλοι εσείς οι κλόουν του "παλιατσοστάν" που λέγεται Ελλάδα;

ΕΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ "αγαπητά" μου ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ, που δεν έχετε ούτε τσίπα πάνω σας, ούτε μια στάλα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ στις φλέβες σας. Είστε ό,τι χειρότερο έχει γεννήσει ποτέ η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Οχι η Ελλάδα, η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
Και σας το λέω εγώ, ένας μετανάστης, που με διώξατε απ την ίδια μου τη χώρα, ένας ΠΡΩΗΝ μή ευνοούμενος πολίτης σας.

Γι αυτό σκύβετε το κεφάλι σε κάθε Raus που θα ξεστομίσει η απόγονος των Ούννων, Αγγέλα Μέρκελ.
Γι αυτό τρέμετε στη θέα τριών καθαρμάτων και κοινών οικονομικών δολοφόνων που αποκαλείτε "τρόικα".
Γι αυτό σκύβετε και γυρνάτε τον κώλο σας σε κάθε νεύμα του απόγονου των ...Ζουλού, Μπαράκ Ομπάμα.
Γι αυτό σκύβετε ταπεινά το κεφάλι σε κάθε μούγκρισμα του απόγονου των Μογγολών και τουρκμένων Ταγίπ Ερτογάν και του Νταβούτογλου.
Για να ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ αυτό το μοναδικό ΠΡΟΝΟΜΙΟ που πήρατε ετσιθελικά, μόνοι σας, να απομυζείτε το πλούτο και τη περιουσία ενός λαού και μέσω αυτού να δημιουργείτε τη κλίκα που σας στηρίζει και σας ψηφίζει.
Γιατί εαν παραδειγματιζόσασταν απο όλα αυτά τα παραπάνω, εαν είχατε έστω και μια στάλα αίμα ελληνικό στις φλέβες σας, τότε το Εθνος μας θα μεγαλουργούσε, γιατί αυτά που εφαρμόζουν οι ...βάρβαροι Αγγλοσάξονες της Αυστραλίας, δεν είναι τίποτε άλλο απο μια προσαρμογή του πολιτειακού μοντέλου που χάραξε κάποτε ο πρόγονός σας ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ, γομάρια.

Κι αυτοί οι ...πρώην αγροίκοι, που δεν χορεύουν το συρτάκι και δεν φωνάζουν "ωπα!" σε κάθε γύρα, αυτοί που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ να γλεντήσουν τη ζωή τους και δουλευουν σαν σκυλιά απ το πρωί μεχρι το βράδυ, αυτοί που δεν ΕΜΑΘΑΝ να εχουν το "ευ ζήν" στη ζωή τους, που είναι κρυοκωλοι, αγέλαστοι, ανέραστοι, που δεν έχουν καρδιά αλλα λογική, αυτοί εν ολιγοις που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ελληνες, αυτοί σας έβαλαν τα γυαλιά και σας εξεπέρασαν. Γιατί εσείς, ΟΙ ...ΑΞΙΕΣ (μη χέσω) ΚΕΦΑΛΕΣ αυτού του τόπου, δεν ήσασταν τίποτε άλλο παρα οι γόνοι 10 γενεών ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΩΝ πολιτικάντηδων. Εσείς μας κυβερνούσατε πάντα, εσείς μας μάθατε να σκεφτόμαστε έτσι, εσείς μας κάνατε σα τα μούτρα σας. "Εικόνα σου είμαι εξουσία και σου μοιάζω".

Αλλά εσείς, ειδικά εσείς, είστε η τελευταία γενιά.
Οι αληθινοί Ελληνες θα ξεπηδήσουν μέσα απο αυτή τη κρίση και θα σας λιώσουν. Θα σας εξαφανίσουν απο προσώπου γής. Το "Ψευτορωμέικό" σας θα πεθάνει. Ηδη πνέει τα λοίσθια. Και τότε θα πάρουν την εξουσία οι Αξιοι. Και θα μάθουν αυτοί τον λαό να ζεί όπως οι πρόγονοί του. Δεν θα ζώ εγώ για να το δώ αυτό, το ξέρω. Θα ζούν όμως τα παιδιά μου γομάρια. Αυτά θα ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ. Και τότε δεν θα χουν "που τη κεφαλή κλίναι" ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. Γιατί τα παιδιά σας είναι το ίδιο ΑΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΓΟΜΑΡΙΑ όπως εσείς. Ανάξιοι γονείς, ανάξια και τα παιδιά τους. Ανάξια και τα παιδιά των παιδιών τους.

Ού να μου χαθείτε, λέρες. 
Στα τσακίδια.                         Ελεεινοί.


Πύρινος Λόγιος

Πηγή: Τα Γομάρια και οι Ελεεινοί - RAMNOUSIA 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου