Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ......ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ..... ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ....ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ....ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ Σ.Δ.Ο.Ε , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΥΩΠΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΣΧΟΥΝ , ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ !!!!!!!!!


 ΣΤΑ   150 ΜΕΤΡΑ   ΑΠΕΝΑΝΤΙ   ΑΠΟ   ΤΟ    Σ.Δ.Ο.Ε. 

        ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ   PRACTIKER  

         ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ  ΕΛΕΓΞΕΙ 

ΤΟΥΣ  ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ  ΑΠΟ  ΤΟ  2006 


                                                   ΓΙΑΤΙ  ?

                      ΣΙΓΟΥΡΑ  ΕΧΟΥΝ  ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ   !!!!!!!!!!!!




                                              ΔΕΝ   ΒΛΕΠΟΥΝ   ΚΟΝΤΑ !!!

Η σύλληψη γνωστής ιδιοκτήτριας εστιατορίου οδήγησε σε πρωτοφανείς για το νησί ταραχές ενώ χρειάστηκε ακόμη και η επέμβαση των ΜΑΤ που έφτασαν με σκάφος για να προλάβουν τα χειρότερα... Επικαλούμενη λόγους ασφαλείας η Hellenic Seaways αναστέλλει τα προγραμματισμένα, από και προς το νησί, δρομολόγια.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή, κατά τον έλεγχο κλιμακίου του ΣΔΟΕ οδηγήθηκε στο αυτόφωρο γνωστή επιχειρηματίας της Ύδρας, ιδιοκτήτρια εστιατορίου καθώς εντοπίστηκε να μην κόβει αποδείξεις.

Η 60χρονη γυναίκα εξαιτίας της έντασης και της ψυχολογικής πίεσης, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας, λιποθύμησε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ την θέση της ενώπιον της δικαιοσύνης έλαβε ο γιος της.

Μέσα σε λίγη ώρα πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα αντιδρώντας στη σύλληψη και το γεγονός πως η παραμονή στο κρατητήριο θα διαρκούσε όλο το Σαββατοκύριακο αφού η σύλληψη έγινε ημέρα Παρασκευή.
φωτό από wwwhydramysoul.blogspot.gr/
φωτό από wwwhydramysoul.blogspot.gr/

Ο κόσμος παρέμεινε έξω από το τμήμα κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας εγκλωβίζοντας το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ! Σύμφωνα μάλιστα με το Mega οι αγανακτισμένοι κάτοικοι έκοψαν το ρεύμα και το νερό κρατώντας κυριολεκτικά ομήρους τους αστυνομικούς και τους Ράμπο του ΣΔΟΕ.

Όταν το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ επιχείρησε να προσεγγίσει το λιμάνι προκειμένου να επιβιβαστεί στο Flying Cat 1 με το οποίο θα επέστρεφε στον Πειραιά μαζί με το συλληφθέντα επιχειρηματία, οι κάτοικοι προπηλάκισαν ακόμη και το πλήρωμα του πλοίου.

Με σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού διμοιρία των ΜΑΤ έφτασε στο νησι προκειμένου να καταστείλει κάθε πιθανό επεισόδιο.

 Ωστόσο η ένταση και οι διαπληκτισμοί δεν έλειψαν ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χημικών. 



Η πλοιοκτήτρια εταιρία του Flying Cat, Ηellenic Seaways σκοπεύει να διακόψει από σήμερα τα δρόμολόγια στο νησί επικαλούμενη λόγους ασφαλείας και καταγγέλει τον άγριο ξυλοδαρμό του πληρώματος από ομάδα πολιτών που επιβιβάστηκε αυθαίρετα στο πλοίο.

Ο αρχιλογιστής του πλοίου κατέθεσε μήνυση στο τοπικό Λιμεναρχείο.

Από τον Πειραιά για Ύδρα θα πραγματοποιηθεί μόνο το δρομολόγιο των 17.30 του Flying Cat 1 με περισσότερους από 45 αστυνομικούς με το οποίο θα μεταφερθει το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ και ο επιχειρηματίας στην Αθήνα. Τα προγραμματισμένα δρομολόγια από Ύδρα για Πειραιά των 16.50 και 21.15 αναβάλλονται.

Η εταιρία ζητά την άμεση αποκατάσταση της τάξης καθώς και τη δίωξη των ταραξιών αλλά και τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας του πληρώματος.

Σε περίπτωση που τα αιτήματα της ικανοποιηθούν η εταιρία δια στόματος της εκροσώπου της κυρίας Θεοδώρας Ρήγα δηλώνει στο NewsIt πρόθυμη να πραγματοποιήσει κανονικά τα δρομολόγια.

Το Υπουργείο από την πλευρά του ισχυρίζεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει επίσημη ενημέρωση για ακύρωση των προγραμματισμένων δρομολογίων.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι

Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τουριστικές επιχειρήσεις, κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και σε διάφορες περιοχές των νομών Αργολίδας, Κορινθίας και Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε εξήντα εννέα επιχειρήσεις, όπου σε δεκατέσσερις (14) από αυτές διαπίστωσαν φορολογικές και άλλες παραβάσεις.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκαν:

Δύο παραβάσεις για λειτουργία χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο άδεια, ενός καφέ-μπαρ και ενός καφενείου στην Τήνο και στην Πάρο, αντίστοιχα,
Δώδεκα παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και συγκεκριμένα μη έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης σε καταστήματα στις περιοχές των Λουτρών Ωραίας Ελένης, της Νέας Επιδαύρου, του Τολού, του Ναυπλίου, της Τήνου και της Πάρου,
Παραβάσεις του νόμου καθιέρωσης φορολογικών μηχανισμών σε τουριστική – εμπορική επιχείρηση της Πάρου.

Για τις παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων σχηματίστηκαν δικογραφίες, οι οποίες θα υποβληθούν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, ενώ παράλληλα ενημερώνονται και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Στην Τήνο εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος ιδιοκτήτη επιχείρησης παροχής υπηρεσιών καντίνας και ενοικίασης καθισμάτων παραλίας, καθώς και καταστήματος καφέ-μπαρ, για μη έκδοση τριάντα έξι (36) αποδείξεων λιανικής και στέρηση της απαιτούμενης άδειας λειτουργίας του τελευταίου, αντίστοιχα. 

Επίσης, στην Πάρο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείου) για στέρηση της απαιτούμενης άδειας λειτουργίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου