Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Επίδοση Εξωδίκων Δηλώσεων - Προσκλήσεων Συμμόρφωσης στις Εφορίες 11 / 4 / 2013


        Γράφτηκε από τον/την iosif papadopoulos Ημερομηνία δημοσίευσης: . Δημοσιευμένο στην κατηγορία Αντιμάμαλα

                                 Ρεπορτάζ - Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.
Προϊούσης της πολιτικής σήψης, της εξαθλίωσης του λαού και της εκχώρησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, ολοένα και περισσότεροι ενεργοί και συνειδητοποιημένοι πολίτες οργανώνονται σε ομάδες και Κινήματα, με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, την προστασία των περιουσιακών τους στοιχείων και την τιμωρία των επίορκων πολιτικών και των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι, κατά παράβαση όσων προστάζουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι, εφαρμόζουν τις παράνομες αποφάσεις της προϊσταμένης τους Αρχής.
Η 1η σελίδα του εξωδίκου που παρέδωσε ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος στη ΔΟΥ Ηλιούπολης. Στο πλαίσιο αυτών των πρωτοβουλιών, μέλη του "Κινήματος Πολιτών - Αντίσταση Τώρα" κατέθεσαν στο πρωτόκολλο των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ.) Αχαρνών και Ηλιούπολης Εξώδικες Δηλώσεις-Προσκλήσεις Συμμόρφωσης προς τους υπαλλήλους των Εφοριών αυτών. Το 16σέλιδο έγγραφο προβλημάτισε, αρχικώς, τους Προϊστάμενους των Εφοριών οι οποίοι δεν ήξεραν πώς έπρεπε να το χαρακτηρίσουν προκειμένου αυτό να πάρει τον δρόμο προς το Πρωτόκολλο και τους υπαλλήλους των διαφόρων τμημάτων. Τελικώς η εξώδικη πρόσκληση παραδόθηκε από τον Κων/νο Κωσταντόπουλο στο Πρωτόκολλο της Δ.Ο.Υ. Αχαρνών (αρ.πρωτοκ. 9746/11.4.2013) και από τον υπογράφοντα το άρθρο, δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο, στο Πρωτόκολλο της Δ.Ο.Υ. Ηλιούπολης (αρ. πρωτοκ. 8624/11.4.2013).
Στην κάμερα του Ιωσήφ Παπαδόπουλου μίλησε ο εκπρόσωπος του Κινήματος, Οικονομολόγος, Ασφαλιστής και νυν άνεργος, κ. Παναγιώτης Θεοδωρίδης, και το μέλος Κώστας Κωσταντόπουλος, πρώην αυτοκινητιστής και νυν άνεργος. Για τυχόν ερωτήσεις και διευκρινίσεις, σχετικώς με τις εξώδικες προσκλήσει που έχει παραδώσει το "Κίνημα Πολιτών - Αντίσταση Τώρα" στις Τράπεζες και στις Εφορίες, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα :
6930 362 262 - 210 5696014 και στο fax : 210 5696015
"ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ"
http://antistasitora.blogspot.gr/
e mail : antistasi.nai@gmail.com
Διεύθυνση αλληλογραφίας : Θηβών 302, Αιγάλεω - Τ.Κ. 12241 



http://www.ribandsea.com/main/index.php/announcements/1028-epidosi-eksodikon-diloseon-proskliseon-symmorfosis-stis-efories

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου